Nieuws

‘Real Betis gaat vol voor ongelukkige Guidetti’

on

Real Betis heeft besloten om er in de winterstop alles aan te doen om John Guidetti naar Spanje te halen. De aanvaller staat momenteel nog onder contract bij Manchester City, maar komt bij de Premier League-club zelden aan spelen toe.

Estadio Deportivo heeft naar buiten gebracht dat de Spaanse club in de winterstop volledig gaat voor de jonge Zweed. Of de ploeg de speler daadwerkelijk over wil nemen of gaat voor een verhuurperiode, is niet bekend.

Mocht Feyenoord de aanvaller in de winter nog graag zien komen, moet de club snel actie gaan ondernemen. In het verleden groeide de aanvaller bij de Rotterdammers in korte tijd uit tot publiekslieveling en onlangs werd de club opnieuw gelinkt aan Guidetti. In het seizoen 2011-2012 scoorde de international twintig keer voor Feyenoord in 23 competitiewedstrijden.

Guidetti heeft zelf al aangegeven in de winterstop graag alle opties te willen bekijken. “Ik wil spelen. Of dat bij Manchester City is of ergens anders, dat weet ik niet nog niet. Op het moment train ik hard en in januari wil ik graag laten zien wat ik kan”, sprak hij eerder uit.

Bron: Soccernews.nl

20131212-123720.jpg

You must be logged in to post a comment Login