Nieuws

Reactie leiding Feyenoord Academy op te verschijnen artikel AD

on

In het Algemeen Dagblad (AD) van zaterdag verschijnt een artikel over de jeugdopleiding van Feyenoord. Naar aanleiding van dit verhaal wil de leiding van de Academy als volgt reageren:

‘Het is onacceptabel dat binnen de Academy mensen met een grote staat van dienst worden beschadigd, die in de voorbije jaren een grote bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van talent en dat nog steeds doen. Hetzelfde geldt overigens voor de mensen die nog maar kort in dienst zijn.

De deuren van de Academy staan voortdurend open voor de media en anderen. Sportjournalisten kunnen met eigen ogen ontwikkelingen en trainingen volgen. Ook mogen alle vragen worden gesteld aan onze mensen. Op basis daarvan mag iedereen een oordeel vellen.

Er zijn uitnodigingen geweest om binnen onze academie te komen kijken, te praten en geïnformeerd te worden hoe Feyenoord werkt met zijn talenten. We hebben echt niet de illusie dat we alles goed doen.

De schrijver kwam niet en wenste ook voor dit artikel niet door ons geïnformeerd te worden. Het is kwalijk te noemen dat iemand die geen onderzoek doet en alleen anonieme bronnen opvoert, zo onze mensen op de Academy beschadigt.

Vanaf de buitenkant oordelen zonder enig contact is te makkelijk. We vinden het belangrijk om met deze reactie te onderstrepen dat we achter onze mensen en hun werkwijze staan.’

Raymond van Meenen, manager Feyenoord Academy
Stanley Brard, hoofd Feyenoord Academy

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login