Nieuws

R. de Boer: ‘Probeer van Clasie ‘Mister Feyenoord’ te maken’

on

Ronald de Boer zag afgelopen zondag met lede ogen toe hoe ‘zijn’ Ajax op eigen veld van de mat werd getikt door Feyenoord. Wonder boven wonder bleef het bij 0-0, maar de broer van trainer Frank was onder de indruk.

Met name Jordy Clasie speelde in de ogen van De Boer een dijk van een wedstrijd. “Feyenoord zou er verstandig aan doen alles op alles te zetten om het contract van Clasie op te waarderen en te verlengen, zodat ze weer om de prijzen kunnen gaan spelen. Hij is zó belangrijk voor die club. Probeer Mister Feyenoord van hem te maken.”

“Ook voor hemzelf kan dat goed uitpakken. Want op de een of andere manier komen spelers van Feyenoord zelden bij buitenlandse topclubs terecht. Ook voor het Nederlandse voetbal zou het goed zijn”, vervolgt De Boer in zijn column in Voetbal International. “Over het geheel genomen was Feyenoord de betere ploeg. Met name Clasie speelde echt een geweldige wedstrijd. Hij veroverde de bal vaak, zijn dribbels waren goed, zijn passes klopten, hij bracht rust en ritme in de zijn ploeg. Dat liep als een trein.”

Bron: Soccernews.nl

(null)

You must be logged in to post a comment Login