Nieuws

Psv-watcher: ‘Feyenoord is torenhoog favoriet, PSV is kansloos’

on

Feyenoord richt zich momenteel volledig op de Champions League-wedstrijd tegen Manchester City, maar komende zondag wacht ook een belangrijk duel. Dan wacht immers de competitietopper tegen PSV. Paul Post wijst de landskampioen als duidelijke favoriet aan.

“Normaal gesproken, in de vorm waarin Feyenoord en PSV zitten, is PSV kansloos”, stelt de journalist van Omroep Brabant. “Maar dan komen alle clichés weer te voorschijn, want het is een wedstrijd op zich. Misschien is PSV wel heel erg gretig en heel erg bevlogen om revanche te nemen op de wanprestatie van zondag.”

Post sluit een aantal wijzigingen niet uit, los van de beslissingen uit Zeist. “Misschien gaat er wel weer met wat spelers geschoven worden. Ik denk dat bijvoorbeeld dat Luuk de Jong weer speeltijd gaat krijgen. Dat is wel een jongen met een goede mentaliteit, die voorop in de strijd gaat.”

“Mocht hij toevallig een balletje erin knikken, dan kan dat zomaar een impuls geven op de rest van de groep. Maar op dit moment is Feyenoord torenhoog favoriet en is PSV echt een underdog”, aldus de PSV-watcher.

Bron: Soccernews.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login