Feyenoordinbeeld

PSV – FEYENOORD EN FC UTRECHT – FEYENOORD UITVERKOCHT

on

De thuiswedstrijden van Feyenoord tegen PSV (zondag 26 februari) en FC Utrecht (zondag 16 april) zijn uitverkocht. Zaterdagochtend werden de laatste kaarten voor deze duels verkocht.
.

Tickets voor de topper tegen PSV van volgende maand vonden vanochtend gretig aftrek. Om 9:00 uur startte de verkoop voor de wedstrijd tegen de regerend landskampioen en nog geen drie uur later was er geen kaart meer verkrijgbaar.

.

Met de verkoop van de laatste kaarten voor Feyenoord – FC Utrecht zijn de laatste twee thuiswedstrijden van dit seizoen uitverkocht. Eerder deze maand werd al bekend dat de slotwedstrijd van 2016-2017 tegen Heracles Almelo wordt gespeeld in een tot de nok toe gevulde Kuip.

.

Overige thuisduels

Ook de kaartverkoop voor de andere thuiswedstrijden van de koploper na de winterstop gaat hard. Wil je niks missen van de ontknoping van de Eredivisie? Wees er dan snel bij! Kaarten voor de thuiswedstrijden in de Eredivisie zijn alleen te koop via de Online Ticketshop van Feyenoord. Meer informatie over de prijzen en beschikbare vakken is te vinden op www.feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie.

.

viagogo

Kan je als seizoenkaarthouder niet naar een thuiswedstrijd van Feyenoord? Bied dan jouw seizoenkaart aan bij viagogo. Op deze manier bied je andere supporters de kans alsnog een kaart te kopen voor deze wedstrijd. Kijk voor het aanbieden of kopen van kaarten op www.feyenoord.nl/viagogo.

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login