Nieuws

Programma voorbereiding 2021-2022

on

Na de eerste trainingsweek maakt de Feyenoord-selectie zich op voor de start van de oefencampagne van seizoen 2021-2022. In dit bericht lees je meer over het programma van de voorbereiding. Alle wedstrijden zijn onder voorbehoud.

Twee oefenduels op Varkenoord
De oefencampagne begint voor Feyenoord met twee wedstrijden op Varkenoord. Op 26 juni is AA Gent de tegenstander. Deze wedstrijd is niet toegankelijk voor publiek, maar een week later op 3 juli tegen AEK Athene (aanvang 13:30 uur) zijn wel supporters welkom. Alle informatie over de kaartverkoop en het bezoeken van deze vriendschappelijke wedstrijd vind je hier

Live op YouTube
Beide oefenwedstrijden van Feyenoord op Varkenoord – op 26 juni tegen AA Gent en op 3 juli tegen AEK Athene – worden live uitgezonden op het officiële YouTube-kanaal van de club. Niks missen van deze wedstrijden en toekomstige (live)video’s? Klik dan hier om direct te abonneren.

Trainingskamp
Op maandag 5 juli gaat de selectie van Arne Slot op trainingskamp. Feyenoord strijkt neer in Oostenrijk, waar het een week verblijft ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Spelers en staf keren op zaterdag 10 juli terug in Rotterdam.

Terug in De Kuip
Na het trainingskamp kan Feyenoord zich opmaken voor drie wedstrijden op vertrouwde grond. In De Kuip wordt achtereenvolgens geoefend tegen Werder Bremen (zaterdag 17 juli), PAOK Saloniki (zondag 25 juli) en ADO Den Haag (zondag 1 augustus). Bij deze wedstrijden zijn supporters welkom. Meer informatie over de kaartverkoop en het bezoeken van deze oefenduels volgt zodra beschikbaar via de officiële clubkanalen.

Openingswedstrijd
Een week voor de start van de competitie speelt Feyenoord de traditionele openingswedstrijd. De tegenstander wordt in een later stadium bekendgemaakt. Ook bij deze wedstrijd kunnen supporters aanwezig zijn. Meer informatie over de kaartverkoop en het bezoeken van deze oefenduels volgt zodra beschikbaar via de officiële clubkanalen.

Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply