Nieuws

Programma Varkenoord: Feyenoord Onder 21 – NEC Onder 21

on

Feyenoord Onder 21 gaat zaterdag op jacht naar de eerste thuiszege van het seizoen. Het beloftenteam speelt om 14:30 uur thuis tegen N.E.C. O21 en de wedstrijd is live te zien op YouTube.

Ook het beloftenteam van de vrouwen speelt aanstaande zaterdag op het eigen complex. PEC Zwolle is om 12:00 uur de tegenstander van het team van trainer Danny Mulder. Varkenoord is tevens toneel van de Rotterdamse derby tussen de Onder 16-teams van Feyenoord en Sparta. Deze wedstrijd begint om 11:00 uur.

Aangepaste regels Varkenoord
De uitbraken van het coronavirus in Nederland zijn nu vooral plaatselijk, in regio’s en steden. Om de verspreiding van het coronavirus in te dammen, zijn daarom met ingang van 20 september jl. veel lokale maatregelen getroffen, zo ook voor Rotterdam. Deze maatregelen hebben effect op het protocol ten aanzien van bezoek aan wedstrijden en trainingen op Varkenoord:

  • Sportcomplex Varkenoord is tijdens trainingen en/of (oefen)wedstrijden beperkt toegankelijk voor ouders en overige toeschouwers.
  • Bij trainingen en/of (oefen)wedstrijden mag per speler een ouder het complex bezoeken. Dit geldt bij wedstrijden voor zowel spelers van Feyenoord als die van de bezoekende teams.
  • Te allen tijde geldt dat ouders/toeschouwers anderhalve meter afstand moeten houden tot elkaar en tot de spelers, tenzij ze uit één huishouden komen.
  • Geforceerd stemgebruik of zingen langs en in het veld, zoals schreeuwen en spreekkoren, is niet toegestaan.
  • De kantine aan Sportclub Feyenoord-zijde is geopend. Er geldt in de kantine een maximum van 100 toeschouwers.
  • Bij het betreden van het gebouw en in het bijzonder de kantine wordt iedereen verzocht de handen te ontsmetten bij de daarvoor bestemde zuilen.

Aanmelden voor Feyenoord O21 – N.E.C. O21
De wedstrijd van Onder 21 van aankomende zaterdag is toegankelijk voor publiek. Het maximum aantal supporters is 250. Er geldt een aanmeldingsplicht. Aanmelden kan via dit formulier. Voor de overige wedstrijden die zaterdag op Varkenoord worden gespeeld geldt geen aanmeldingsplicht.

Live op YouTube
De wedstrijd van Feyenoord O21 is zaterdag live te zien op het YouTube-kanaal van Feyenoord. Nog niet geabonneerd? Dat kan hier, zodat je niets mist van deze en toekomstige livestreams.

Hygiëne

  • Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop. Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.
  • Ga direct naar huis wanneer er klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak.
  • Was vaak je handen met water en zeep. Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes. Vermijd het aanraken van je gezicht.
  • Schud geen handen.

You must be logged in to post a comment Login