Nieuws

Programma Open Dag 2013 bekend

on

Het programma voor de Open Dag 2013, die aanstaande zondag plaatsvindt in De Kuip, is bekend. Die dag zijn de poorten van het stadion vanaf 11.00 uur geopend voor alle supporters van Feyenoord, die in en om het stadion kunnen genieten van tal van activiteiten én de presentatie van de selectie voor het nieuwe seizoen.

Vanaf 10.00 uur is op het parkeerterrein aan de voorzijde van het Maasgebouw al het Opel Voetbaldorp geopend. In het Voetbaldorp zijn tal van spelletjes en activiteiten te doen voor de jongste supporter, waaronder soccergolf, soccerbattles en polesoccer.

De hekken van het stadion zijn geopend vanaf 11.00 uur, waarmee het buitenprogramma officieel van start gaat. Rondom het stadion zijn vanaf dat moment vele activiteiten te doen waaronder abseilen, het volgen van een rondleiding door De Kuip, deelnemen aan de Wolverine 3D Experience, plaatsnemen op een voetbalrodeo of een kijkje nemen in de Giovanni van Bronckhorst Academy. Tijdens de Open Dag is bovendien het nieuwe thuisshirt van Feyenoord voor het eerst verkrijgbaar. Deze kan bedrukt worden bij de speciale stand in de blauwe zone.

Het binnenprogramma in De Kuip tijdens de Open Dag gaat om 14.00 uur van start, waarbij de presentatie van de selectie uiteraard centraal staat. Na afloop van het binnenprogramma kun je uiteraard op verschillende locaties in het stadion terecht om handtekeningen te scoren van spelers en trainers.

Kijk voor meer informatie over de Open Dag 2013 op www.feyenoord.nl/opendag. De komende dagen worden op deze website nog verschillende programmaonderdelen toegelicht.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login