Nieuws

Programma Feyenoord op weg naar AZ uit

on

Na de Champions League-wedstrijd tegen Napoli heeft Feyenoord het vizier gericht op het competitieduel met AZ, dat voor aanstaande zondag 1 oktober op het programma staat. De selectie werkte woensdag na aankomst in Rotterdam een hersteltraining af, terwijl er voor donderdag (vandaag) een vrije dag op het programma staat.

Op vrijdag en zaterdag zal trainer Giovanni van Bronckhorst de puntjes op de i zetten richting het duel in Alkmaar, dat om 12:30 uur begint. Dat doet hij tijdens twee trainingen die achter gesloten deuren zullen worden afgewerkt.

Van Bronckhorst weet dat hij in ieder geval niet kan beschikken over centrale verdedigers Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijden, die deze week voor langere tijd wegvielen met blessures. Vrijdagmiddag wordt mogelijk meer duidelijk over de fitheid van de rest van de selectie. Om 13:30 uur geeft Van Bronckhorst in De Kuip zijn wekelijkse persconferentie, die kort na afloop in zijn geheel terug te zien is op Feyenoord.nl en het YouTube-account van Feyenoord.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login