Nieuws

Principeakkoord: Feyenoord en Hartman eens over contractverlenging

on

Quilindschy Hartman zet binnenkort zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis die hem langer aan Feyenoord verbindt. De 21-jarige exponent van Feyenoord Academy, die afgelopen zomer vanuit Varkenoord aansloot bij de selectie van het eerste elftal, tekent een nieuw contract tot 2025. De oude overeenkomst tussen Feyenoord en de linksbenige verdediger liep aankomende zomer af.

‘Het is natuurlijk ontzettend fijn dat de club op deze manier vertrouwen in mij uitspreekt,’ aldus Hartman. ‘Mijn debuut begin dit seizoen smaakte naar meer. En de thuiswedstrijd tegen Lazio dubbel zo. Dat zijn de wedstrijden waar je het als voetballer voor doet. Hopelijk komen er nog meer van dat soort momenten. Aan mij om te laten zien dat ik me blijf ontwikkelen en nog beter en stabieler kan als voetballer. Dan komt de beloning vanzelf.’

De in Zwijndrecht geboren Hartman begon zijn voetbalcarrière bij het plaatselijke VVGZ en sloot na een jaar bij Excelsior aan bij Feyenoord Academy, waar hij zijn volledige voetbalopleiding genoot. In de zomer van 2020 tekende hij zijn eerste profcontract. Sinds zijn debuut in augustus 2022 speelde hij negen duels voor Feyenoord 1, waarin hij goed was voor één goal en één assist.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply