Nieuws

Pot: ‘Ik zou Feyenoord adviseren om Veldwiijk te halen’

on

Lars Veldwijk zou voor Feyenoord komende zomer de ideale vervanger zijn van de zo goed als zeker vertrekkende Graziano Pellè. Dat is althans de mening van Cor Pot.

Feyenoord verwacht dat Pellè komende zomer vertrekt uit Rotterdam en kan daardoor op zoek naar een vervanger voor de Italiaan. Volgens Pot zou de Stadionclub er goed aan doen om Lars Veldwijk over te nemen van Excelsior. De spits scoorde dit seizoen al dertig keer in de competitie voor de Kralingers, die mede dankzij de productiviteit van de spits een goede kans maken op een terugkeer in de Eredivisie.

“Ik zou Feyenoord adviseren om hem naar de Kuip te halen”, aldus Pot in gesprek met RTV Rijnmond. “Het is gewoon een heel goede spits, hij scoort dertig keer in de competitie en ook nog in de play-offs. Hij is sterk, snel en heeft een enorm schot.” Zijn basistechniek kan wat verbeterd worden, maar daar heb je trainers voor. Bovendien is het de laatste periode toch ook zeker al wat beter geworden.”

Veldwijk leek afgelopen winterstop te vertrekken naar Roda JC, dat een contract van 3,5 jaar had klaarliggen voor de aanvaller. Het verschil tussen vraag en aanbod bleef echter te groot, waardoor een transfer van de baan. Momenteel zou onder meer Go Ahead Eagles belangstelling hebben voor Veldwijk.

Bron: Voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login