Nieuws

Positief geteste speler O21 zorgt voor domper bij talenten

on

Een speler van Feyenoord Onder 21 is positief getest op het Corona-virus. Het gevolg hiervan is dat zes jonge talenten niet met de A-selectie mee mogen op trainingskamp in Duitsland. Dit meldt Voetbal International op hun website.

In tegenstelling wat Vi schrijft gaat het echter niet om vier jeugdspelers, maar zijn er zes jongelingen de dupe. Marouan Azarkan, Achraf El Bouchataoui, Ian Smeulers, Jordy Wehrmann, Ramon Hendriks én Denzel Hall mogen nu niet meer meereizen met de A-selectie. Hall trainde sinds afgelopen dinsdag mee met het eerste van Feyenoord en zou samen met El Bouchataoui aansluiten bij de overige jongelingen die de afgelopen oefenduels in actie kwamen.

Het oefenduel van Feyenoord Onder 21 tegen Sparta Onder 21, die morgenmiddag om 15:00u op Varkenoord gespeeld zou worden, is overigens afgelast. Door de grote hoeveelheid afwezigen kan Onder 21 geen representatief elftal op de been brengen.

Feyenoord oefent komende zaterdag in Duitsland tegen MSV Duisburg en Borussia Dortmund. Vervolgens reist het gezelschap door naar Oostenrijk en zal de ploeg van Dick Advocaat een oefenduel spelen tegen Arminia Bielefeld en Hamburger SV.

You must be logged in to post a comment Login