Nieuws

Plymouth Argyle FC apetrots op gelijkspel tegen Feyenoord

on

Bij Plymouth Argyle FC kunnen ze het zelf nauwelijks geloven. De club uit de League One is apetrots op het 0-0 gelijkspel tegen Feyenoord, gisteren tijdens een geheim oefenduel. ,,We hebben vanmiddag met 0-0 gelijkgespeeld tegen Nederlands landskampioen Feyenoord", twittert de club. ,,Nee, serieus, echt waar."

In het wedstrijdverslag op de website van de ploeg uit de League One, het derde niveau van Engeland, wordt er verder ingegaan op het feit hoe knap de prestatie van hun team is. Dat het om een oefenduel gaat, dat maakt ze niet uit. 

Feyenoord speelde met veelal reservespelers, maar bij Plymouth benadrukken ze liever het meedoen van Nicolai Jorgensen, Miquel Nelom en Sofyan Amrabat: ,,Jorgensen werd topscorer in de Eredivisie met 21 goals. Nelom is tweevoudig international van Nederland en miljoenenaankoop Amrabat is Marokkaans international en de broer van Watford-speler Nordin. Verder deden ook een aantal andere spelers mee met ervaring in het eerste elftal."

In de reacties op het twitterbericht, proberen Feyenoordfans de Engelsen te overtuigen van het feit dat Feyenoord een reserveteam opstelde en topscorer Jorgensen nog maar net terug is van een blessure, maar die boodschap lijkt niet echt aan te komen: ,,21 goals in de competitie en niet kunnen scoren tegen Argyle?" 

Voor een andere Plymouth-fan is het seizoen van zijn favoriete club nu al geslaagd: ,,Gelijkspelen tegen een grote Nederlandse club als Feyenoord, het maakt mij niets uit dat het om een oefenduel gaat, goed gedaan mannen!"

Bron: Ad.nl
Foto: @Only1Argyle (Twitter)

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login