Nieuws

Placenta behandeling lijkt effect te hebben 

on

Colin Kazim-Richards heeft maandag zijn rentree gemaakt op de training van Feyenoord. Fred Rutten moest de spits de afgelopen weken missen door een hamstringblessure.

Kazim-Richards liep de kwetsuur op in de verloren Europa League-wedstrijd tegen AS Roma in De Kuip. Vorige week bracht hij een bezoekje aan de placentadokter in Belgrado en maandag keerde de spits terug op het trainingsveld. Dat meldt Feyenoord op de clubsite.

Kazim-Richards trainde op Varkenoord samen met Luke Wilkshire, die eveneens herstellende is van een hamstringblessure. De twee werkten samen met de hersteltrainer verschillende passoefeningen af. Het duo stond buiten, in tegenstelling tot de rest van de ploeg.

De Feyenoord-spelers die zondag in de basis begonnen in de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht (1-2) bleven maandag binnen. Jean-Paul Boëtius, die vorige week maandag geblesseerd uitviel bij de beloften en zondag ontbrak tegen Dordrecht, trainde volledig mee.

Rutten liet afgelopen vrijdag al weten dat hij verwacht dat de aanvaller op tijd fit is voor de thuiswedstrijd tegen PSV van komend weekend. Kazim-Richards en Wilkshire hebben hun hoop ook gevestigd op dat duel, maar achter hun inzetbaarheid is nog een vraagteken.

Bron; voetbalprimeur.nlYou must be logged in to post a comment Login