Nieuws

Pittige trainingssessie op tropisch heet 1908

on

De kop is eraf voor een groot deel van de Feyenoord-selectie. Maandagochtend meldden 25 spelers zich op het trainingsveld voor de aftrap van de voorbereiding op het seizoen 2019-2020, voor het eerst onder leiding van nieuwe hoofdtrainer Jaap Stam.

Pittige sessie
Onder tropische omstandigheden stapten Stam, de staf – inclusief de eveneens van PEC Zwolle overgekomen assistent-trainer Said Bakkati – en de spelers in de loop van de ochtend het veld op. De felle zon en de hoge temperaturen waren geen reden om het rustig aan te doen, zo bleek tijdens de ruim twee uur durende eerste sessie van het seizoen. 

Nieuw gezicht
Ook Nick Marsman maakte maandag zijn eerste meters op 1908. De transfervrij gehaalde keeper kon zodoende kennismaken met zijn collega-keepers Justin Bijlow en Elber Evora en keeperstrainer Khalid Benlahsen. Kenneth Vermeer sluit later deze voorbereiding aan bij het team, zoals dat ook geldt voor Nicolai Jørgensen, Steven Berghuis, Tyrell Malacia, Renato Tapia, Luis Sinisterra en Emil Hansson. Dit vanwege verplichtingen met nationale teams aan het einde van vorig seizoen.

Jeugdspelers
Dat er desondanks een flinke groep op het veld stond, had ook te maken met de aanwezigheid van een groot aantal jeugdspelers. Ramon Hendriks, Denzel Hall, Achraf El Bouchataoui, Cycensio Summerville, Marouan Azarkan, Cheick Touré en Naoufal Bannis, allen vorig seizoen actief in Feyenoord Onder 19, krijgen de kans om te laten zien wat ze in hun mars hebben.

Zondag eerste openbare training
In aanloop naar de eerste openbare training van aanstaande zondag traint Feyenoord de rest van de week besloten op 1908. De eerste openbare training in De Kuip kon niet eerder plaatsvinden vanwege het concert van Rammstein op dinsdag 25 juni en de vervanging van de grasmat. Meer informatie over (het bezoeken van) trainingen in het nieuwe seizoen lees je hier.

.


https://youtu.be/yfD2Of7-Xc4

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login