Nieuws

Pittige hersteltraining op de maandagochtend

on

De spelers die zondagmiddag tijdens de 2-3 gewonnen uitwedstrijd tegen Vvv-Venlo in actie kwamen, hebben maandagochtend een pittige hersteltraining afgewerkt. Trainer Ronald Koeman liet op Varkenoord in totaal veertien spelers een uitgebreide afrondoefening over het hele veld afwerken, waarbij Kostas Lamprou en Boy de Jong om beurten het doel verdedigden. Omdat de oefening tevens uit conditioneel gedeelte bestond, werd er van de spelers een flinke inspanning gevraagd. Ruben Schaken, die op de terugweg is na een knieblessure, ontbrak nog op het trainingsveld. Koeman verwacht dat de aanvaller op tijd fit is voor de thuiswedstrijd van aanstaande zondag tegen Ajax.

In verband met de schoolvakantie stond het langs het trainingsveld op Varkenoord onder meer vol met kinderen. Terwijl zij na afloop van de training massaal op handtekeningenjacht en op de foto met de spelers gingen, trainde Harmeet Singh, die tegen Vvv als invaller in actie kwam, nog een tijdje individueel verder op het veld.

Dinsdag heeft de selectie een vrije dag, waarna woensdagmiddag om 14.00 uur op Varkenoord de eerstvolgende groepstraining op het programma staat.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login