Nieuws

Persconferentie Van Bronckhorst voor duel tegen Heracles

on

Giovanni van Bronckhorst hoopt dat Feyenoord zich zondag opricht na de nederlaag in de uitwedstrijd tegen Vitesse (3-1). ‘We willen het tij keren na een mindere periode’, sprak de hoofdcoach vrijdagmiddag tijdens de persconferentie in aanloop naar het duel met Heracles Almelo in De Kuip.

‘We hebben te weinig punten gehaald de laatste weken’, vond Van Bronckhorst, doelend op de nederlagen bij VVV-Venlo en Vitesse, die volgden na overwinningen op respectievelijk PSV en FC Groningen. ‘Die periode willen we nu afsluiten. Een nieuwe periode moet komende zondag beginnen tegen Heracles Almelo. Daar hoopte ik de laatste weken ook al op, maar na een overwinning verloren we steeds. Dan kom je er niet lekker in.’

Feyenoord staat na 23 speelronden op de vierde plaats met een achterstand van acht punten op nummer drie AZ. ‘Daarom moet er nu een reeks overwinningen komen’, schreef Van Bronckhorst voor.

Bekijk de volledige persconferentie van Van Bronckhorst in de videospeler:

Ticket Exchange

Feyenoord – Heracles is uitverkocht, maar via Feyenoord Ticket Exchange kan je er zondag alsnog bij zijn. Kijk voor het kopen (of aanbieden) van kaarten en de beschikbare vakken op www.feyenoord.nl/ticketexchange.

Kun je er niet bij zijn, maar wil je toch niets missen? Volg alles rondom de wedstrijd dan via de officiële accounts van Feyenoord op TwitterFacebook en Instagram of via de Feyenoord App, waar alle posts van Feyenoord op Twitter en Instagram en de statistieken van de wedstrijd in één overzicht te zien zijn.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login