Nieuws

Persconferentie toekomst Kuip live op RTV Rijnmond

on

De persconferentie over de toekomst van het Feyenoord-stadion zal komende woensdag vanaf 13.00 uur live worden uitgezonden op TV Rijnmond en rijnmond.nl. Op Radio Rijnmond zullen flitsen te horen zijn van de bijeenkomst waarin de verkenners Van Sluis, Vervat en Van der Vegt hun advies aan de Feyenoord-leiding wereldkundig maken.

De drie verkenners presenteren woensdag een tussentijds voorlopig advies inzake de toekomstige huisvesting van Feyenoord. Dit advies zal daarna worden getoetst bij de opdrachtgever, stakeholders en de gemeente Rotterdam. Het definitieve advies van de verkenners wordt eind april verwacht.

Van Sluis, Vervat en Van der Vegt zijn sinds januari zeer transparant te werk gegaan. Regelmatig werden de media op de hoogte gesteld van hun bevindingen in de zoektocht naar wat het beste is voor Feyenoord.

Al snel werd duidelijk dat nieuwbouw op Varkenoord niet aan de orde is. Daarna is bekeken welke rol de huidige Kuip in de bouwplannen zal gaan spelen. Wordt het grondig verbouwen? Of wordt het in fases afbreken en op dezelfde plek een nieuw stadion neerzetten?

Bron: Rijnmond.nl

20140331-193817.jpg

You must be logged in to post a comment Login