Feyenoordinbeeld

Perez te spreken over ontwikkelingen van Jørgensen 

on

De Deense spits Nicolai Jörgensen is niet te stoppen. De kersverse Feyenoorder is niet alleen met goals belangrijk voor zijn ploeg, maar ook met assists. Zijn landgenoot Kenneth Perez is te spreken over de ontwikkeling van Jörgensen..

Jörgensen was met zes goals en drie assists betrokken bij meer goals voor Feyenoord dan Graziano Pellè en John Guidetti (acht in totaal) in hun eerste acht duels. Met wie is hij te vergelijken? “Waarom moeten we dat doen? Ik vind het niet leuk. Waarom moeten we altijd mensen vergelijken met wat er is geweest. Iedereen is toch uniek?”, vraagt Perez zich bij FOX Sports af.

.

“Hij scoort opvallend veel, moet ik zeggen, als je zijn moyenne van voorheen neemt. Hij is eigenlijk gewend aan een systeem met twee spitsen. Het duurt best lang, ook in Nederland voor goede spitsen, om te wennen aan een systeem met drie spitsen. In Denemarken speelt hij wel zo, maar bij zijn vorige club met twee spitsen. Ik vind dat hij het heel snel onder de knie heeft gekregen”, aldus Perez.

.

De analist stipt enkele goede punten aan. “Ik vind dat hij niet te veel weg is uit de spitspositie en dat hij al die goals maakt… Zijn werklust is heel goed en hij heeft een grote bijdrage aan de 24 punten na acht wedstrijden van Feyenoord.”

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login