Nieuws

Pellè zou Van Basten als opvolger van Koeman willen zien

on

Graziano Pellè zou het een goede keus vinden als Feyenoord besluit om Marco van Basten aan te stellen als nieuwe trainer van de Rotterdamse club. Vorige week liet huidig trainer Ronald Koeman weten na drie jaar te stoppen bij Feyenoord. Van Basten maakte dezelfde keuze bij sc Heerenveen en maakte eerder kenbaar graag in Nederland werkzaam te willen blijven.

“Ik heb verschrikkelijk veel respect voor Van Basten. Ik vond hem een geweldige voetballer, dus het lijkt me leuk training te krijgen van iemand die ik als kind enorm bewonderde. En het kan, want hij is vrij”, laat Pellè weten, die denkt dat Louis van Gaal niets ziet in de trainerspost bij Feyenoord. “Louis zie ik hier niet komen. Ik ken hem, hij streeft een grotere club na.”

“Wat mij betreft hoeft het niet zo moeilijk te zijn. Als Van Basten het niet wordt, schuif dan Jean-Paul van Gastel door. Hij kent de club en de spelers”, ventileert Pellè zijn mening aan Voetbal International. Eerder werd bekend dat Van Gastel waarschijnlijk niet de nieuwe trainer wordt, aangezien hij weinig ervaring heeft.

De topscorer van de Rotterdammers is het daar niet mee eens. “Te weinig ervaring? Je moet in het leven kansen krijgen en juist Nederland ís het land van de kansen. Iedereen krijgt hier een kans, dus waarom Van Gastel niet?”, besluit Pellè.

Bron: Soccernews.nl

20140209-114105.jpg

You must be logged in to post a comment Login