Nieuws

Pellè: “Zo doorgaan en kans op titel”

on

Graziano Pellè is dit seizoen ‘hot’ bij Feyenoord. Met twee treffers tegen RKC Waalwijk, schroefde hij zijn doelpuntentotaal op tot tien. Bovendien gelooft de Italiaan in de titel.

Met tien treffers vergezelt Pellè Alfred Finnbogason (sc Heerenveen, elf goals) en Wilfried Bony (Vitesse, vijftien) op het topscorers-podium. En dat voor een spits die in zijn tijd bij AZ werd uitgelachen om zijn magere doelpuntenproductie. In Alkmaar bereikte hij pas in zijn vierde en laatste seizoen de grens van tien.

“Ik krijg veel kansen van de trainer, waardoor ik ook meer zelfvertrouwen krijg”, dankt Pellè tegenover Eredivisie Live Ronald Koeman. De spits vond dat Feyenoord verdiend had gewonnen van de Waalwijkers. “We hebben op een lastig te bespelen veld goed gespeeld. Ik ben blij met de drie punten en mijn doelpunten.”

Na de zege op RKC staat Feyenoord nog altijd vijfde, maar heeft het evenveel punten als Ajax en maar vier minder dan koploper FC Twente. Titelkansen? Ja, vindt Pellè. “We moeten in de titel geloven. PSV en FC Twente hebben dan wel bredere selecties, maar de Nederlandse competitie is altijd raar. We moeten zo door blijven gaan en dan hebben we ook een kans.”

Bron: goal.com

You must be logged in to post a comment Login