Nieuws

Pellè wilde zelfs langer blijven dan 4 jaar

on

Graziano Pelle zet nog zaterdagmiddag zijn handtekening onder een vierjarig contract bij Feyenoord, dat vanaf volgend seizoen in gaat. Spits en club waren er al langer uit, maar op initiatief van zijn werkgever Parma kwam de deal vrijdagavond in een stroomversnelling. De voormalige topclub heeft dringend geld nodig en is vooralsnog akkoord gegaan met een transfersom die net onder de drie miljoen euro ligt.

Daarmee blijft Feyenoords technisch directeur Martin van Geel ruim onder zijn budget en slaagt Feyenoord erin voor de komende jaren een doeltreffende spits in huis te halen. AZ, dat nog een miljoen euro tegoed heeft van Parma, de club aan wie de Alkmaarders Pelle in 2011 verkochten, wordt níet betrokken in de deal.

Graziano Pelle zelf wilde niets liever dan in Nederland blijven en stond zelfs open voor een langer verblijf dan de afgesproken vier jaar. Overigens beslist Feyenoord ook vandaag (zaterdag) wie meegaat op trainingskamp naar Marbella. De kans is klein dat Kelvin Leerdam maandagochtend in het vliegtuig stapt. De zaakwaarnemers van de middenvelder, Sigi Lens en John Veldman, spraken vrijdagmiddag al met Feyenoords technisch directeur.

Voor Leerdam is veel interesse. Vitesse is in de markt, terwijl vanuit Duitsland Werder Bremen en VfL Wolfsburg belangstelling zouden hebben getoond. (Martijn Krabbendam)

Bron: Vi.nl

You must be logged in to post a comment Login