Nieuws

Pellè: “We staan derde, dat is toch knap”

on

De verslagenheid was zondagmiddag groot bij Feyenoord, dat door een 2-0 nederlaag bij ADO Den Haag afscheid moet nemen van zijn Champions League-dromen. Graziano Pellè baalt, maar plaatst de nederlaag ook in perspectief.

Graziano Pellè speelde misschien wel zijn slechtste wedstrijd van het seizoen en miste ook een penalty. “Wat er gebeurde weet ik niet. Hij vloog meters over”, aldus Pellè tegen VoetbalPrimeur. “We hebben vandaag alles gedaan wat we konden.”

“Het lag niet aan onze inzet of wil om te winnen”, vervolgt Pellè, die licht teleurgesteld is in de reactie van de Feyenoord-aanhang, die het elftal ‘schaam je kapot’ toezong na het laatste fluitsignaal.

“Ik snap dat ze teleurgesteld zijn, maar wij balen net zo goed van deze nederlaag. Het is niet dat we niet wilden winnen”, vervolgt Pellè. “En ondanks dit resultaat mogen we trots zijn op ons seizoen.”

“Ik las laatst dat we het zesde budget van de Eredivisie hebben en we stsaan derde. Dat is toch knap? Ik snap dat de buitenwacht meer had verwacht, maar ze moeten het niet allemaal negatief zien”, besluit Pellè.

Bron: Voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login