Nieuws

Pelle: We hebben als team meer persoonlijkheid gekegen

on

Graziano Pellè is zeer tevreden over de manier waarop Feyenoord momenteel presteert. Volgens de aanvaller weten zijn medespelers hem steeds beter te vinden, iets wat in het begin nog niet vlekkeloos verliep. Dat vertelde hij in gesprek met Voetbal International.

“Toen ik kwam, zei ik: ‘we kunnen het de titelfavorieten erg moeilijk maken.’ Nu ben ik daarvan alleen nog maar meer overtuigd, want we zijn beter gaan voetballen en hebben als team meer persoonlijkheid gekregen”, aldus de Italiaan, die dit seizoen gehuurd wordt van Parma FC. “Mijn ploeggenoten zoeken mij vaak, precies zoals ik dat graag zie. In het begin deden ze dat ook, maar ontbrak het nog een beetje aan de juiste afstemming. Nu gaat alles in overleg, weten we precies van elkaar hoe we spelen, wat we moeten doen, hoe we moeten bewegen.”

“Als je kijkt naar de clubs boven in de Eredivisie, hebben FC Twente en PSV misschien een selectie met meer ervaring”, vervolgde Pellè. “PSV kan zo vier, vijf aanvallers opstellen die er direct staan als het moet, maar Feyenoord heeft een goed team en dat vormt altijd de beste basis om tot succes te kunnen komen.”

“Daarom baal ik zo van die 2-2 tegen NAC Breda. Toen we met tien tegen elf die penalty kregen en bij hun een speler werd weggestuurd, zag ik dat als een signaal. Als we die wedstrijd hadden gewonnen, stonden we op drie punten van de koploper. Maar aan de andere kant hebben we nu al drie keer met één man minder moeten spelen en die wedstrijden verloren we niet. Mentaal is dit Feyenoord dus erg sterk”, zo besloot de aanvallend ingestelde speler zijn relaas.

Bron: soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login