Nieuws

Pellè: ‘Volgend jaar sta ik er weer, bij Feyenoord natuurlijk’

on

Graziano Pellè kijkt uitvoerig naar de ingelijste foto van de treffer tegen Ajax. De 2-2 in de Kuip, 28 oktober 2012. Toby Alderweireld is te laat, Daley Blind kijkt verslagen toe. En zijn ploeggenoten Lex Immers en Anass Achahbar kijken letterlijk met open mond toe hoe de Italiaan een punt uit het vuur sleept.

‘Met dit doelpunt is het allemaal begonnen. Het was een fantastisch moment, tegen de aartsrivaal en op het juiste moment. Vanaf dat moment was er een enorme klik tussen mij en de supporters’, zegt de Italiaanse spits in AD Sportwereld.

‘Vlak na die goal kreeg ik nog een kopkans die Vermeer prachtig redde. Daar denk ik nog weleens aan. Feyenoord draaide een prachtig seizoen, maar de titel was echt te veel gevraagd. We verloren met 3-0 bij Ajax, FC Twente en PSV. Negen tegentreffers en zelf niet gescoord. En we konden in de slotfase van het seizoen niet winnen bij ADO, PEC, RKC en Heerenveen. De derde plaats was het maximaal haalbare resultaat.

‘We moeten ons verbeteren om echt mee te doen om de titel. De laatste weken had ik last van mijn rug. Op de dag voor het duel met NAC kwam Koeman naar mij toe en hij vroeg mij nog eenmaal voluit te gaan. Ik moest lachen en zei dat ik op was. Ik ben blij dat het seizoen voorbij is. Volgend seizoen wil ik er weer staan.

‘Ja, bij Feyenoord. Natuurlijk. Als Feyenoord een megabod krijgt op een speler, vertrekt hij. Ook Graziano Pellè. Maar wees niet bang, het moet heel gek lopen wil ik volgend seizoen niet hier spelen. Na de vakantie kom ik hier weer terug.’

Bron: Ad.nl

You must be logged in to post a comment Login