Nieuws

‘Pellè voert de druk op en komt niet op Charity Gala opdagen’

on

Graziano Pellè is hard bezig met het aansturen op een vertrek bij Feyenoord. De aanvaller staat in de nadrukkelijke belangstelling van Southampton, waar Ronald Koeman aan het roer staat als manager. De Italiaanse doelpuntenmaker traint nog wel mee bij de Rotterdamse club, maar onthield zich donderdagavond bijvoorbeeld van een gala.

Feyenoord organiseert jaarlijks een gala voor onder andere de sponsors. Daarbij zijn de spelers van de Stadionclub verplicht om hun gezicht te laten zien, maar daar had Pellè geen boodschap aan. De spits bleef zonder zich af te melden weg van het evenement, zo weet de Telegraaf. Daarmee maakt hij nog eens duidelijk dat hij wil dat Feyenoord hem verkoopt aan Southampton.

De club uit de Premier League heeft acht miljoen euro over voor Pellè. Dat is in de ogen van de Feyenoord-directie echter te weinig, want er wordt minimaal tien miljoen euro verlangd voor de bijna 29-jarige voetballer. Dat bedrag vindt Southampton dan weer te hoog, gezien zijn relatief hoge leeftijd en het feit dat hij zich nog niet in een topcompetitie heeft bewezen.

Bron: Soccernews.nl

20140704-064611-24371976.jpg

You must be logged in to post a comment Login