Nieuws

Pellè verrast oud-ploeggenoten met bezoek aan Kuip

on

Graziano Pellè heeft dinsdag zijn voormalige ploeggenoten bij Feyenoord verrast met een bliksembezoek aan De Kuip. De spits, die deze zomer de overstap maakte van Feyenoord naar Southampton, greep zijn vrije dag aan om over te komen naar Nederland voor een weerzien met de spelers met wie hij twee schitterende seizoenen beleefde. ‘Ik wilde de jongens graag weer even zien en hen succes wensen voor de wedstrijd van aanstaande donderdag’, zei Pellè, die onlangs zijn debuut maakte voor het Italiaanse nationale elftal. De aanvaller sprak in De Kuip voor de lunch uitgebreid met zijn voormalige ploeggenoten in de kleedkamer en had daarnaast een korte ontmoeting met hoofdtrainer Fred Rutten.

Voor Pellè was het bezoek aan De Kuip een welkome onderbreking na een drukke periode bij Southampton. Onder leiding van trainer Ronald Koeman stoomde die ploeg op naar de derde plaats in de Premier League, terwijl in de League Cup werd gewonnen van Arsenal. Afgelopen zaterdag boekte Southampton een clubrecord door met 8-0 te winnen van Sunderland, mede dankzij twee doelpunten van Pellè.

De spits, die in de week voorafgaand aan die wedstrijd de trofee voor speler van de maand in de Premier League in ontvangst had genomen, liet na afloop al blijken dat hij Feyenoord niet vergeten is. Hij ontving namelijk een groepje Feyenoord-supporters in de kleedkamer van Southampton en nam daar alle tijd om met hen op de foto te gaan en hen van handtekeningen te voorzien.

Bron: Feyenoord.nl
Foto: Feyenoord.nl

IMG_8532.JPG

You must be logged in to post a comment Login