Nieuws

Pellè: “Van Geel met mitrailleur achter de deur”

on

Graziano Pellè is bij Feyenoord begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De spits wordt echter ook in verband gebracht met een vertrek, Zenit St. Petersburg zou interesse hebben. Technisch directeur Martin van Geel liet weten dat er nog geen club concreet is geworden, het gerucht rondom de Russische club kwam van een ‘persoonlijke begeleider van Pellè’.

“De man die dat riep is niet mijn officiële zaakwaarnemer”, zegt Pellè tegenover het Algemeen Dagblad. “Maar die man was wel nauw betrokken bij mijn komst naar AZ. Ik snap dat er interesse voor mij is, het zou heel gek zijn als er na mijn beste seizoen uit mijn loopbaan helemaal niemand zou informeren. Maar of Zenit Sint-Petersburg daadwerkelijk concreet is geïnteresseerd, weet ik niet. Ik moet nog met de clubleiding van Feyenoord praten.”

“Ik begrijp dat Martin van Geel achter de deur van De Kuip met een mitrailleur klaar ligt om alle vertegenwoordigers van clubs die interesse in mij tonen neer te schieten”, vervolgt Pellè, komend seizoen spelend met rugnummer 9, met een vette knipoog.

“Op dit moment ben ik nog gewoon van Feyenoord. Maar iedereen weet dat de eredivisie een competitie is waar spelers voortdurend worden weggehaald door clubs uit de grotere voetbalcompetities. Dat kan ook met mij gebeuren. Er was deze zomer al interesse uit Italië, maar dat is eerlijk gezegd niet het land waar mijn voorkeur naar uit gaat. Ik denk dat Engeland en Duitsland het beste bij mijn speelstijl passen.”

“En Zenit? Een grote club, maar ik heb nog niets van ze gehoord. En vergeet niet, Feyenoord is ook een grote club waar ik op mijn plek ben. Maar ik wil eerlijk zijn: een transfer naar een grote competitie mag je nooit uitsluiten”, aldus Pellè.

Bron: voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login