Nieuws

Pellè sluit zonder klachten aan op training

on

In aanloop naar het uitduel met AZ van aanstaande zondag heeft Feyenoord donderdagochtend met een grote groep een training afgewerkt. Trainer Ronald Koeman begroette op een zonnig Varkenoord in totaal 26 spelers, onder wie de internationals die een dag eerder nog rust hadden gekregen. Graziano Pellè, die woensdag de training uit voorzorg nog voortijdig had verlaten, trainde volledig mee. De spits, die dit seizoen al acht doelpunten maakte in negen competitiewedstrijden, kan zondag meespelen in de uitwedstrijd tegen zijn voormalige club AZ.

Koeman splitste donderdag de selectie op in twee groepen. De spelers die afgelopen zondag in actie kwamen tijdens de competitiewedstrijd tegen Willem II, aangevuld met Anass Achahbar, Bruno Martins Indi en A-junior Lucas Woudenberg, speelden na een pass-en trapoefening een uitgebreid positiespel. Ook Sekou Cissé, die op de weg terug is van een hamstringblessure, nam hier aan deel. Het overige deel van de selectie werkte eerst een conditionele oefening af, waarna zij het later in een partijspel tegen elkaar opnamen.
Na de besloten training van vrijdag, die niet toegankelijk is voor publiek en pers, werkt Feyenoord voor het uitduel met AZ nog één training af. Deze vindt zaterdagochtend om 10.30 uur plaats op Varkenoord.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login