Nieuws

Pellè ontbreekt bij oefenwedstrijd tegen ASWH

on

Een transfer van Graziano Pellè laat niet lang meer op zich wachten. De spits ontbreekt vrijdagavond bij de oefenwedstrijd van Feyenoord en ASWH.

Feyenoord sluit vrijdag het eerste deel van de voorbereiding af met een oefenwedstrijd tegen het Zuid-Hollandse ASWH, maar Pellè is daar niet meer bij. De Italiaan laat het duel lopen en is op weg naar Southampton, waar hij wordt herenigd met Ronald Koeman.

Koeman gaf vrijdag al aan dat hij verwacht dat de overgang van Pellè op korte termijn wordt afgerond. “We zijn er dichtbij, maar rond is het nog niet. We hopen dat we hem dit weekend kunnen presenteren als tweede aanwinst van Southampton”, aldus de nieuwe manager van de Premier League-club, die Dusan Tadic al overnam van FC Twente.

Voor Pellè betaalt Southampton naar verluidt zo’n acht miljoen euro. Tadic werd eerder deze week voor een bedrag van vijftien miljoen euro vastgelegd.

Opstelling Feyenoord tegen ASWH (eerste helft): Graafland; Woudenberg, Van Beek, Steenvoorden, Nelom; Vormer, Immers, Vilhena; Schaken, Te Vrede, Boëtius.

Bron: voetbalprimeur.nl

20140711-193500-70500098.jpg

You must be logged in to post a comment Login