Nieuws

Pelle: “mijn doelpuntloze bestaan is voorbij”

on

Het seizoen is nog niet ten einde, maar Graziano Pellè kijkt alvast met groot genoegen terug op zijn ongekend productieve jaar bij Feyenoord. De Italiaan is met 24 competitiegoals smaakmaker en uitblinker.

Bij AZ, Parma en Sampdoria stond Pellè te boek als mislukte goalgetter, maar in Rotterdam staat hij al maanden in lichterlaaie. “Bij AZ was ik een grote miskoop, nu ben ik de held. Dat is dus het voetballeven in optima forma”, vertelt de spits aan Voetbal International.

Hij wist deze zomer dat zijn keuze voor een nieuwe club cruciaal zou zijn. “Daarom zei ik afgelopen zomer in Italië tegen mijn familie: ‘Nú zoek ik een club waar ik echt elke week kan spelen’. Ik voelde dat het moment daar was. Ik ben 27 jaar, mijn sterke jaren moeten komen. Ruim vijf jaar had ik kunnen wennen, aan de voetballerij, aan omgaan met teleurstellingen, maar die periode heeft me sterker gemaakt.”

“Nu ben ik op de toppen van mijn kunnen, all time high. Ik scoor aan de lopende band, het gaat allemaal lekker, dus vind ik wel dat ik mag genieten. Mijn doelpuntloze bestaan is definitief voorbij”, zegt Pellè. “Zo vaak is het niet voorgekomen dat een vol stadion mijn naam scandeert, maar iedere keer dat ’t gebeurt in De Kuip, staat het kippenvel dik op mijn armen. Ik koester die momenten, omdat ik ook de andere kant van de medaille ken.”

Bron: voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login