Nieuws

Pellè: “Martins Indi en Clasie zijn klaar voor overstap naar Italië”

on

Graziano Pellè denkt dat Bruno Martins Indi en Jordy Clasie zich voldoende hebben ontwikkeld om de oversteek naar het buitenland te maken. Het duo van Feyenoord wordt regelmatig in verband gebracht met een overstap naar Italië, waarbij de naam van AC Milan vaak valt.

De Italiaanse topclub zou meermaals scouts hebben afgestuurd op wedstrijden van de Rotterdammers. “Zij zijn absoluut klaar voor de overstap naar Italië”, zegt Pellè, die zelf eigendom is van Parma FC, in gesprek met Calciomercato. “Martins Indi is slechts twintig jaar oud, international en fysiek zeer sterk. Clasie is een middenvelder, goed in het beschermen van de bal en technisch uitstekend onderlegd. Voor Italië en AC Milan twee fantastische spelers.”

Pellè is door de supporters van Feyenoord al in de armen gesloten, maar vermoedt dat hij na dit seizoen terugkeert naar Italië. “Ik ben blij om hier te zijn en zal tot juni alles geven voor deze club”, laat de huurling weten. “Dan zal ik terugkeren naar Parma en we zullen zien wat er dan gaat gebeuren. Ik sluit niet uit dat ik in Nederland blijf, maar een buitenlands avontuur naar de Premier League of de Bundesliga blijft een droom.”

Bron: Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login