Nieuws

Pellè: ‘Krijg een bepaalde woede als dingen niet lukken’

on

Graziano Pellè kwam aan het begin van dit seizoen negatief in het nieuws vanwege zijn gedrag richting teamgenoten. Als het even niet loopt bij de spits, dan heeft hij de neiging om dat op anderen af te reageren. Volgens de doelpuntenmachine zal dat nooit helemaal verdwijnen.

“Van binnen ben ik een aardige jongen. Ik ben ook nooit echt kwaad op een medespeler. Maar ik krijg een bepaalde woede als dingen niet lukken of fout gaan. Ik heb die woede een beetje nodig om voor de goal scherp te zijn. Als ik ook lief en aardig ga zijn in het veld, ben ik niet meer dezelfde spits en winnen we geen wedstrijden”, vertelt de spits aan De Telegraaf.

De Italiaan liet ook nog blijken blij te zijn met hoofdtrainer Ronald Koeman. “Deze coach is een ongelooflijke winnaar. Een ‘nice guy’, maar van binnen verschrikkelijk sterk. Als je hem in de maling neemt of de boel verziekt, wordt hij gek. Dat mag ik wel. Hard en eerlijk. Je moet geen dingen achter zijn rug doen. In Italië is een waanzinnig respect voor mensen die zoveel gewonnen hebben als hij. Dat moet hier ook zijn.”

Bron: Soccernews.nl

20131005-082023.jpg

You must be logged in to post a comment Login