Nieuws

Pellè kan maandag stevig gesprek met Koeman verwachten

on

Graziano Pellè keert maandag na zijn bezinningsperiode van een week terug op de training van Feyenoord. Dat zal volgens coach Ronald Koeman niet zonder slag of stoot gaan.

“Ik zal eerst wel even met hem gaan zitten”, antwoordde Koeman op de vraag of de geschorste Italiaan, die zijn aanvoerdersband kwijt is, zomaar zal aansluiten bij de training.

Pellè kreeg deze week te horen dat de club hem voor twee duels uitsloot na zijn elleboogstoot in het duel met Ajax. De KNVB bestrafte hem later met vier wedstrijden schorsing.

Het gesprek dat Koeman en technisch directeur Martin van Geel voerde, leverde weinig respons op bij Pellè. Nu verwacht de oefenmeester wel antwoord van zijn topscorer.

“Dat eerste gesprek was geen moment om de discussie aan te gaan. Nu verwacht ik gewoon dat hij heel hard gaat werken om klaar te zijn wanneer we hem weer nodig hebben.”

Koeman gaat wel praten met Pellè, maar heeft de belangrijkste aanmerkingen op zijn gedrag al overgebracht. “Van de besprekingen die ik dit seizoen met spelers heb gehad, zijn verreweg de meeste met hem geweest.”

Bron: nusport.nl

20140310-000414.jpg

You must be logged in to post a comment Login