Nieuws

‘Pellè is bereid om salariseis van 3,7 miljoen te laten varen’

on

Southampton hoopt binnen maximaal 72 uur de zomerse komst van Graziano Pellè af te ronden. De Premier League-club meldde zich vrijdag officieel bij Feyenoord voor de aanvaller, die al langere tijd op een vertrek uit De Kuip aast. Pellè moet in het St Mary’s het recente vertrek van Rickie Lambert naar Liverpool en de waarschijnlijke aftocht van Pablo Osvaldo opvangen.

Feyenoord vraagt de hoofdprijs voor Pellè. Enerzijds omdat de aanvaller een contract tot de zomer van 2017 heeft en twee jaar op rij aan de lopende band heeft gescoord, anderzijds omdat Southampton zelf de hoofdprijs voor Lambert en Luke Shaw heeft ontvangen en in de komende weken nog meer uitgaande transfers zal aankondigen. Het verschil tussen vraag en aanbod zal vanaf het eerste moment naar alle waarschijnlijkheid groot zijn; Feyenoord wacht het openingsbod af.

De media in Engeland maken alvast melding van een waarschijnlijke transfersom van tien miljoen euro. Volgens het Algemeen Dagblad hanteert Feyenoord een vraagprijs van dik elf miljoen euro. Pellè zelf wil graag een nieuw buitenlands avontuur aangaan, maar heeft naar verluidt ook niet de minste financiële eisen. Hij aast op een jaarlijks honorarium van 3,7 miljoen euro, maar zou bereid zijn om met minder genoegen te nemen. Pellè wordt ook met Leicester City, Queens Park Rangers, West Bromwich Albion, Stoke City en Everton in verband gebracht.

Bron: voetbalzone.nl

20140628-065543-24943462.jpg

You must be logged in to post a comment Login