Nieuws

Pellè: ‘In Den Haag moeten we ons revancheren’

on

Voor Graziano Pellè en Feyenoord verliep de bekerkraker tegen Ajax teleurstellend. De aanvaller zag zijn ploeg ondanks een goede start een terechte nederlaag lijden in de Amsterdam ArenA (3-1).

Feyenoord begon nog wel goed bij Ajax en kwam al vroeg op voorsprong via Jean-Paul Boëtius. Na de gelijkmaker van Viktor Fischer kwamen de Rotterdammers echter zelden meer aan voetballen toe. “Maar ik zie niet zoveel verschil tussen beide helften”, aldus Pellè in gesprek met VoetbalPrimeur.

“Natuurlijk begonnen we goed aan de wedstrijd, maar uiteindelijk was het niet geweldig wat we hebben laten zien”, besefte de Italiaan. “Wij kunnen veel meer dan dit. Ajax weet altijd goed met ruimtes om te gaan en daarom was het ons strijdplan om ze die zo weinig mogelijk te geven. Maar wat we brachten was niet genoeg. Uiteindelijk heeft Ajax verdiend gewonnen.”

Desondanks was de frustratie ook bij Pellè van het gezicht af te lezen. “Natuurlijk ben ik enorm teleurgesteld. Van de aartsrivaal wil je nooit verliezen. Maar morgen is er weer een nieuwe dag. Vanaf dan moeten we ons weer focussen op de titelrace. In Den Haag moeten we ons revancheren.”

Bron: voetbalprimeur.nl

20140123-080322.jpg

You must be logged in to post a comment Login