Nieuws

Pellè: ‘Ik heb er alles aan gedaan om Feyenoord kampioen te maken’

on

Graziano Pellè heeft zijn 29e verjaarda dinsdag gevierd met zijn eerste training bij Southampton. De Italiaan kwam nog niet in actie in de oefenwedstrijd tegen het Nederlandse EHC/Heuts (0-4), toch was hij rondom het duel de speler met de meeste aandacht.

Pellè straalde in Limburg uit dat hij dolgelukkig is met zijn transfer naar de Engelse club van Ronald Koeman. “De Premier League is voor elke voetballer een droom”, vertelt hij aan De Telegraaf. “Na twee geweldige jaren in Nederland is Engeland voor mij een schitterend avontuur. Ik wil mij nu ook waarmaken in een van de beste competities ter wereld.”

De spits is één van de spelers die Feyenoord deze zomer verlaat. De Rotterdamse club stroomt leeg en dat betreurt Pellè. “Vanuit sportief oogpunt is het heel jammer voor de club, maar dat is het lot van Feyenoord, het lot van Nederland. Ik ben blij dat Feyenoord zo’n mooi bedrag voor mij heeft gekregen.”

“In sportief opzicht hoop ik dat Feyenoord komend seizoen of anders het jaar erna de titel pakt. Ik heb er alles aan gedaan om Feyenoord kampioen te maken, maar helaas is het net niet gelukt”, besluit Pellè, die Feyenoord zo’n acht miljoen euro oplevert.

Bron: voetbalprimeur.nl

20140716-075814-28694211.jpg

You must be logged in to post a comment Login