Nieuws

Pelle hoopt op veel mooie meisjes voor ploeggenoten

on

Graziano Pellè trok na zijn doelpunt tegen Ajax zijn shirt uit om meer vrouwelijke fans naar Feyenoord te trekken. Komende zaterdag is het dan zo ver: Ladies Night in De Kuip.

“Ik heb nu een vriendin, dus voor mij hoeven ze niet te komen”, lacht Pellè enkele dagen voor de thuisduel met RKC Waalwijk tegen NUsport. “Ik ben een brave jongen. Als ik op avances van de vrouwen zou ingaan, kom ik in Italië mijn huis niet meer in; dat moeten we niet hebben.”

“Maar ik heb veel jonge teamgenoten die nog geen vriendin hebben, voor hen hoop ik dat er zaterdag veel mooie meisjes naar ons komen kijken”, voegt de Italiaanse womanizer daar lachend aan toe. Ook bij zijn terugkeer in Alkmaar werd zijn populariteit bij het andere geslacht duidelijk. Enkele groupies stonden de spits op te wachten.

“Ik heb hier vier jaar gespeeld en ben altijd open geweest naar de supporters”, verklaart Pellè zijn populariteit in Alkmaar. “De fans zorgen voor het succes van het voetbal, dus moet je ze daarvoor bedanken door ze aandacht te geven. Ik heb dat altijd gedaan én altijd alles gegeven voor AZ; dat zijn de supporters blijkbaar nog niet vergeten. Het was mooi om ze weer terug te zien.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login