Nieuws

Pelle: “Het zijn gasten met een superinstelling”

on

Graziano Pellè beleefd op dit moment een betere seizoensstart dan verwacht. De Italiaanse spits werd deze zomer op huurbasis overgenomen van Parma, en was afgelopen zondag weer van grote waarde voor zijn ploeg.

”Ik heb de jonge spelersgroep goed leren kennen. Het zijn gasten met een superinstelling. Die hebben ze meegekregen op Varkenoord, want daar is het gros van de spelers opgeleid en groot geworden”, zegt Pellè in De Telegraaf. De jeugdinternational van Italië is te spreken over de mentaliteit in Rotterdam. ”Ze zeggen wat ze denken, recht in je gezicht. Soms is dat niet makkelijk, als het harde woorden zijn. Maar ik ben van nature heel positief ingesteld en ik zal het dan ook wel verdiend hebben.”

Volgens Pellè is er een groot verschil tussen Feyenoord en zijn oude ploeg AZ. ”Feyenoord is anders. Deze club heeft historie. Door de crisis kregen jonge talenten meer kans om door te breken. De spelers die hier vanaf hun jeugd spelen, hebben het nu waargemaakt. Dat vinden de fans waanzinnig. Het doet me denken aan mijn eerste jaren bij Lecce. Ik speelde daar net als Stefan de Vrij en Jordy Clasie nu doen, voor mijn eigen bloed. Zo voelt dat. Lecce was mijn thuis. De fans van Feyenoord eisen ook dat je de mentaliteit hebt die bij de club hoort.”

Pellè maakte dit seizoen vooralsnog veel indruk door acht doelpunten te maken in 11 officiële wedstrijden.

Bron: Voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login