Nieuws

Pellè heeft knop omgezet na aanbieding club Midden-Oosten

on

Samuel Armenteros is niet naar Feyenoord gehaald als opvolger van Graziano Pellè. Een club uit het Midden-Oosten meldde zich via een tussenpersoon bij technisch directeur Martin van Geel. Vervolgens werd er gezegd dat de Italiaan ontevreden was in Rotterdam, omdat hem een lucratieve transfer werd ontzegd.

“Dat is sterk overdreven. Het klopt dat hij er best mee heeft gezeten. Maar hij heeft de knop omgezet”, laat Van Geel weten in het Algemeen Dagblad. “Er was een tussenpersoon die ons een indicatie gaf wat Pellè ons eventueel op zou kunnen leveren. Concreter is het nooit geworden.”

“Het bedrag dat werd genoemd, kwam niet eens in de buurt van wat voor ons bespreekbaar zou zijn. We konden dat intern, dus naar de technische staf en de spelersgroep toe, niet verkopen. En extern, naar onze supporters, al helemaal niet. We hebben het hier wel over de topscorer”, vervolgt de beleidsbepaler.

Armenteros is niet van RSC Anderlecht gehuurd als potentiële vervanger van Pellè, zo zegt Van Geel. “Na het vertrek van Guyon Fernandez zochten we al langer naar een aanvaller die op meerdere posities uit de voeten kan. Samuel is die speler. We hebben nu meer mogelijkheden. Het heeft niets met Pellè te maken.”

Bron: Soccernews.nl

20130816-073816.jpg

You must be logged in to post a comment Login