Nieuws

Pellè gelooft nog altijd in titelkansen

on

Graziano Pellè gelooft nog altijd in de titelkansen van Feyenoord. De Rotterdammers staan na het verlies tegen RKC Waalwijk (1-0) op de zevende plaats, maar volgens de spits kan dat zo weer veranderen. Dan moet de ploeg van trainer Ronald Koeman zondag wél de topper in De Kuip tegen PSV weten te winnen.

“RKC-uit was een diepe teleurstelling”, vertelde Pellè in het Algemeen Dagblad. “Er moet iets bij ons veranderen. Daar hebben we over gesproken, maar dat blijft intern. Tegen PSV moet het anders, daar zijn we ons heel erg van bewust. De strijd om de titel is nog niet gestreden. De verwachting is dat Ajax in de winterstop ongetwijfeld nog een sterke speler gaat kopen. En nee, wij zijn niet aantoonbaar beter dan Ajax.”

“Je moet deze competitie zien als een soort marathon. Je moet zorgen dat je bij de koploper blijft en de beslissing valt in de laatste kilometers. Feyenoord, FC Twente, Vitesse, PSV en zelfs FC Groningen, PEC Zwolle en sc Heerenveen zullen straks bij Ajax blijven. Dan is het de kunst om toe te slaan als het moment daar is”, aldus de aanvoerder van Feyenoord.

Bron: Soccernews.nl

20131130-090756.jpg

You must be logged in to post a comment Login