Nieuws

Pellè: ‘Er is niets mis met me dit seizoen’

on

Graziano Pellè en Feyenoord accepteerden gisteren een schikkingsvoorstel van de KNVB van drie duels schorsing plus één duel voorwaardelijk. Die straf ontving de Italiaan naar aanleiding van de rode kaart die hij zondag kreeg tegen Heracles. De spits mist de duels met Hoek (morgen, beker), Cambuur en AZ. ‘Ik zou er veel voor over hebben als dat niet zo zou zijn’, zegt de clubtopscorer.

© anp.
De 28-jarige Italiaan, die een etmaal eerder de Kuip verbijsterd achterliet na een kopstootachtige beweging richting het hoofd van verdediger Mike te Wierik, probeerde gisteren weer voorzichtig te lachen. Graziano Pellè was volgens eigen zeggen een avond en nacht heel beroerd geweest van de rode kaart die arbiter Kevin Blom hem zondag voorschotelde, maar deed na de ochtendtraining een manmoedige poging om de pijnlijke affaire achter zich te laten.

‘Ik heb met trainer Ronald Koeman en technisch directeur Martin van Geel gesproken. De club heeft mij een geldboete gegeven en die straf heb ik meteen geaccepteerd’, stelde de Italiaan, die er geen punt van maakte om tekst en uitleg te geven. ‘En ik moet zeggen: als ik nu geld op tafel mocht leggen om onder mijn schorsing uit te komen, zou ik het meteen doen. Het is heel vervelend dat ik er de komende weken niet bij kan zijn.’

Bron: Ad.nl

20131029-095424.jpg

You must be logged in to post a comment Login