Nieuws

Pellè droomt stiekem van WK

on

Graziano Pellè rekent niet op een zomers vertrek bij Feyenoord, vanwege zijn enorme waarde voor het elftal en populariteit bij de supporters.

“De clubleiding heeft me verteld dat het erg lastig voor ze zou zijn om mij te verkopen. De fans zouden niet blij zijn als ik vertrek. Op de laatste speeldag van vorig seizoen werd ik gewisseld en kreeg ik een staande ovatie”, vertelt Pellè aan La Gazzetta dello Sport.

Pellè arriveerde vorige zomer min of meer toevallig in Rotterdam-Zuid, doordat hij op vakantie een kennis van de familie Koeman tegenkwam. Ook deze zomer kan een transfer uit het niets komen. “Transfers kun je nooit voorspellen, want ze zijn afhankelijk van verschillende factoren”, stelt Pellè.

“WK wordt erg lastig”
De 27-jarige Pellè hoopt dat de Italiaanse bondscoach Cesare Prandelli eens de moeite neemt naar hem te kijken. “Ik zou dolgraag op het WK spelen, al weet ik dat dat erg lastig wordt vanwege de concurrentie. Afgelopen seizoen scoorde Antonio Di Natale enorm veel in de Serie A en hij mocht niet eens mee naar de Confederations Cup.”

Bron: voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login