Nieuws

Pellè: ‘De vijftigste treffer staat in mijn top drie’

on

Hij miste een strafschop, maar via twee treffers droeg Graziano Pellè toch voor een groot deel bij aan de 5-1 overwinning op NEC. Zijn tweede doelpunt, de 4-1, was van grote schoonheid. Op aangeven van Miquel Nelom nam de clubtopscorer de bal direct op de slof. “Het was mijn vijftigste doelpunt. Ik heb een aantal mooie doelpunten gemaakt, maar deze komt in de top drie”, lachte de Italiaan.

“Ik ben vooral blij omdat we gewonnen hebben. We probeerden vandaag het tegenovergestelde te doen van wat we normaal doen: we startten slecht en eindigden goed”, grapte de aanvaller voor de camera van FOX Sports. “We begonnen slecht, dat weten we. We hebben echter goed gereageerd en ik ben gelukkig met het spel van het team.”

Bij een stand van 2-1 hielp Pellè een penalty om zeep: keeper Karl-Johan Johnsson klemde de inzet. “Dat is de mogelijkheid bij een penalty, de volgende keer zal ik het beter doen”, beloofde de aanvoerder ten slotte. Feyenoord kwam dankzij de overwinning op gelijke hoogte met zowel Vitesse als FC Twente en staat op basis van het doelsaldo op plek vier, tussen beide concurrenten in. Het gat met Ajax bedraagt vier punten.

Bron; Soccernews.nl

20140208-231632.jpg

You must be logged in to post a comment Login