Nieuws

Pellè: ‘Als ik elke week zou scoren, zou ik bij Real Madrid spelen’

on

Graziano Pellè ging afgelopen zondag in de wedstrijd tussen FC Twente en Feyenoord (2-2) na afloop door het lint en kreeg na afloop veel kritiek over zich heen. De aanvaller houdt zich daar echter niet mee bezig en denkt dat juiste mentaliteit te hebben.

“Iedereen mag een mening over mij hebben. Als je mij niet mag, prima. Maar mensen die mij een beetje kennen, weten dat ik geen gangster ben”, zo sprak de Italiaan uit in gesprek met de Telegraaf. De spits wil echter wel graag het uiterste uit zijn carrière halen en heeft dan ook het uiterste van zichzelf geëist.

“Mjn enige tekortkoming is dat ik heel veel van mijzelf eis en mijzelf bij Feyenoord heel hoge doelen heb gesteld”, zo vervolgde Pellè, die dit seizoen negentien keer scoorde in 23 competitieduels, zijn relaas. “Kijk, de perfecte spits kan ik nooit zijn. Als ik elke week zou scoren, zou ik nu bij Real Madrid spelen en niet bij Feyenoord. Maar ik heb wel de mentaliteit om in deze fase van mijn loopbaan alles eruit te halen wat erin zit.”

Bron: Soccernews.nl

20140301-080213.jpg

You must be logged in to post a comment Login