Nieuws

Pellè: ‘Afgelopen weken hebben veel kracht gekost’

on

Graziano Pellè speelt deze jaargang nog drie wedstrijden met Feyenoord en wil daarin vol gas geven. De spits is van mening dat die duels gewonnen moeten worden om aansluiting te houden bij de top van de Eredivisie. Bovendien wil de Italiaanse topschutter verder komen in het Nederlandse bekertoernooi.

“Maar toch wil ik de laatste week voor de winterstop niet omschrijven als ‘de week van de waarheid’. We weten wat er op het spel staat, maar we voelen ook steeds beter aan wat onze mogelijkheden zijn”, vertelt de clubtopscorer aan het Algemeen Dagblad. “We verbeteren ons zichtbaar, daar gaat het om. In de competitie kunnen wij FC Groningen en PEC Zwolle van ons afschudden en dat zijn toch ploegen die in de buurt van ons vertoeven op de ranglijst.”

“Het is echt een uniek jaar geworden. Dat besef ik heel goed. Maar het is nog niet voorbij. We willen nog driemaal vol gas geven om straks in 2014 meteen bij de bovenste ploegen te zitten. De laatste weken hebben veel kracht gekost. De overwinningen tegen PSV en Heerenveen kwamen er, na de pijnlijke nederlaag tegen RKC. Het moest gebeuren.”

Bron: Soccernews.nl

20131213-111547.jpg

You must be logged in to post a comment Login