Nieuws

Pellè aanbidders krijgen geen waar voor hun geld

on

Een dag die schitterend begon voor iedereen die Feyenoord een warm hart toe draagt, eindigde in mineur. De Rotterdammers kwamen, met Graziano Pellè het laatste half uur in de ploeg, niet voorbij AGOVV. Voor 25.000 toeschouwers hield de Jupiler League-ploeg de nul (0-0).

© epa.
Een gematigd fluitconcertje viel Feyenoord ten deel. De ploeg van Ronald Koeman vertrekt maandag naar Marbella, waar de nummer vier van de Eredivsie zich in Andalusië voorbereidt op de tweede seizoenshelft. 20 januari wacht Ajax in het eerste competitieduel.

Pellè had eerder op de dag een vierjarig contract getekend. In de 59ste minuut klonk luid applaus, toen de Italiaanse spits het veld in kwam om Omar Elabdellaoui te vervangen. De veelscorende Pellè, die dit seizoen tot publiekslieveling is uitgegroeid, wist in het hem resterende half uur niet te scoren.

Pellè tekende zaterdag een contract tot medio 2017 bij Feyenoord. De Rotterdamse club neemt de aanvaller definitief over van Parma, waarvan hij dit seizoen werd gehuurd. Met de overgang zou een bedrag van zo’n drie miljoen euro zijn gemoeid. Pellè beleeft tot dusver het beste seizoen uit zijn carrière. In veertien competitieduels scoorde hij evenveel keer, veertien keer.

Bron : Ad.nl

You must be logged in to post a comment Login