Nieuws

Pec Zwolle ziet kans op terugkeer Hahn slinken 

on

PEC Zwolle ziet de kans op een terugkeer van Warner Hahn steeds kleiner worden. De doelman van Feyenoord is in Rotterdam begonnen aan de voorbereiding en komt voorlopig niet.
PEC hoopte Hahn, die vorig seizoen veel indruk maakte onder de Zwolse lat, een extra jaar te kunnen huren. Feyenoord werkt echter niet mee, omdat de jonge doelman (23) met Kenneth Vermeer moet strijden om een basisplaats in De Kuip. “De deur gaat steeds meer dicht”, weet Jans in gesprek met FOX Sports.
“Feyenoord beslist en ik heb op dit moment geen aanwijzing dat het alsnog gaat gebeuren”, vervolgt de trainer van PEC, die eind augustus mogelijk meer kans maakt, als Hahn de concurrentiestrijd zou verliezen van Vermeer. “Warner is nog steeds van harte welkom.”

Jans kiest in de voorbereiding voor Kevin Begois als eerste keeper. In het afgelopen seizoen kwam de 33-jarige Belg niet één keer in actie. “Maar hij is natuurlijk geen onbekende”, countert Jans, die hoe dan ook hoopt op een nieuwe keeper. “Dat is wel mijn wens. We moeten de hele competitie door, dus het gaat wat mij betreft om kwaliteit, maar ook zeker om kwantiteit.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

  

You must be logged in to post a comment Login