Nieuws

PEC Zwolle wil door met Warner Hahn

on

PEC Zwolle wil doelman Warner Hahn ook volgend seizoen onder de lat hebben. Technisch directeur Gerard Nijkamp van PEC Zwolle wil snel met Martin van Geel van Feyenoord om de tafel om te kijken of Zwolle Hahn volgend jaar opnieuw kan huren.

Hahn liet deze week aan RTV Rijnmond weten dat hij het enorm naar zijn zin heeft in Zwolle. De Rotterdammer zit met zijn club nog bij de laatste vier in het bekertoernooi en doet met een vijfde plaats in de Eredivisie mee om Europees voetbal.

Hahn werd vorig jaar door Feyenoord transfervrij overgenomen van FC Dordrecht, maar in de Kuip was hij na de komst van Kenneth Vermeer overbodig. Feyenoord wilde hem bij Excelsior stallen, maar Hahn koos op de laatste dag van de transfermarkt in augustus voor de ploeg van Ron Jans en is blij met zijn keuze. ”Natuurlijk dit is gewoon top. Ik denk dat het een win-win situatie is voor mij en voor Feyenoord. Ik heb het in Zwolle prima naar mijn zin en ik kan mij hier goed ontwikkelen”, zegt Hahn.

PEC Zwolle wil graag verder met Hahn, maar over zijn toekomst wil Hahn het nog niet hebben. ”Ik ben daar nog helemaal niet mee bezig. Ik kan hier wel lekker mijn wedstrijdjes spelen, maar goed ik ben van Feyenoord dus het zal aan de club zijn wat er met mij gaat gebeuren”, aldus Hahn.

Bron; Rijnmond.nl

(null)

You must be logged in to post a comment Login