Nieuws

‘PEC Zwolle, Fc Groningen en AZ hengelen naar Lucas Woudenberg’ 

on

Lucas Woudenberg lijkt aan het einde van dit seizoen te vertrekken bij Feyenoord. Trainer Giovanni van Bronckhorst ziet Woudenberg als derde keuze op de linksbackpositie, achter Terence Kongolo en Miquel Nelom.

.
PEC Zwolle heeft serieuze interesse in de 22-jarige inwoner van Zwammerdam. Inmiddels heeft er al een eerste gesprek mee gevoerd, melden meerdere ingewijden aan Studio Alphen. Woudenberg maakte vorig seizoen furore bij NEC. Hij werd door Feyenoord verhuurd aan de Nijmegenaren en groeide binnen mum van tijd uit tot een van de bepalende spelers. Clubs als FC Groningen en AZ hebben Woudenberg ook op de radar.

.

Zelf wil Woudenberg zich niet uitlaten over zijn toekomst. ‘Ik focus mij nu op Feyenoord en kampioen worden met Feyenoord. Dat wil ik’, antwoordde Woudenberg drie weken geleden tijdens het Alphens Sportgala, waar hij genomineerd voor was, op dezelfde vraag.

.

Acht wedstrijden

Woudenberg speelde dit seizoen acht wedstrijden voor Feyenoord in de eredivisie. In de eerste weken had hij een basisplaats, maar verloor die in september. Afgelopen zondag tegen FC Utrecht mocht Woudenberg kort voor tijd invallen.

.

Bron: studioalphen.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login